Šta je bh.ott?
 

BHOTT TV je prva bosansko-hercegovačka internet platforma putem koje možete pratiti sve najkvalitetnije tv programe iz Bosne i Hercegovine, regije kao i sportske, filmske, muzičke i druge kanale. Tu su i strani kanali sa prevodom.  Naša platforma namijenjena je prvenstveno korisnicima koji žive izvan BiH, a nisu u mogućnosti na kvalitetan način pratiti televizijske programe iz Bosne i Hercegovine. 

Procedura za priključenje na našu tv platformu je vrlo jednostavna, dovoljno je da nazovete jedan od naših brojeva ili pošaljete e-mail sa vašim kontakt podacima i naše ljubazno osoblje kontaktiraće vas u što kraćem roku i dati sve informacije koje su vezane za BH ott TV. 

Preduslov da bi mogli koristiti usluge BH ott TV je da u vašem objektu posjedujete internet konekciju. 


Naši ciljevi 

BHOTT TV nudi najgledanijeTV kanale koje možete pratiti preko našeg resivera i  Interneta. Naša ideja je da omogućimo ljudima širom svijeta gledanje kvalitenih TV kanala sa minimalnim tehničkim zahtijevima. Komplikovano postavljanje i podešavanje glomaznih satelitskih antena je sada prošlost. Mi vam nudimo idealno riješenje za lahko i jednostavno praćenje televizijskih i radio programa. 

Ali to nije sve! U našoj ponudi nalaze se brojne lokalne televizijske stanice kojih uopšte nema u ponudi satelitskih i kablovskih distributera. Nadamo se da ćemo i sa vama uspostaviti uspješnu saradnju kao i sa mnogim drugim širom svijeta. 

Šta je STB? 
STB - "set-top box" uređaj koji prima i dekodira digitalni signal u oblik koji je prihvatljiv za prikazivanje na TV prijemniku.

Šta je IP TV?
IPTV (Internet Protocol TV) je usluga koja je bazirana na ADSL tehnologiji, i korisnicima osigurava da mogu na svom TV-u pratiti televizijske i radio kanale - te koristiti brojne inteaktivne usluge. Prednost ove usluge je u tome što u svakom domaćinstvu postoji telefonska parica i sa samim širenjem ADSL mreže koja u tehničkom smislu može podržati IPTV, dolazi i do širenja same IPTV usluge. da preko svog TV-a prati brojne TV i radio kanale jednostavnim upravljanjem Set Top Box uređaja koji vrši prenos slike i zvuka na TV. Takođe kako je za IPTV uslugu potreban i ADSL priključak, korisnik dobija mogućnost, ukoliko normalno želi, i vrlo kvalitetan širokopojasni internet pristup. 

Ono što je za korisnika najvažnije je da on dobija digitalnu sliku izuzetnog kavliteta koju dosad nije mogao vidjeti na televizoru izuzev kada je gledao filmove sa DVD plajera. IPTV usluga ima mogućnost nadogradnje i na High Definition sadržaje (HD sadržaje). Ovo je ključna i najvažnija prednost za korisnika a to je njegov prelazak na u digitalnu i interaktivnu sferu televizije. Pored živih kanala, IPTV podrazumijeva i brojne druge usluge direktno na TV ekranu korisnika

bh.ott | Copyright © 2015 | Trifolix d.o.o.

| Pratite nas na Facebook-u
pikpay-logo